28th Mar, 2013

Val Thorens kleurt weer oranje

Terwijl in Val Thorens al enthousiast wordt uitgekeken naar de 22e editie van de Dutch Week is afgelopen week door Snowtime de line-up bekend gemaakt. Acts die tijdens de Dutch Week 2013 op het podium van de Snowtime feesttent staan zijn de bands: Deadline, Gorgeous George en Glam. Residence DJ’s zijn deze week DJ Björn, DJ d’Arezzo en DJ DaMarca.

Wat is er allemaal te doen? De Dutch Week is veel meer dan alleen après-ski. Op sportief gebied wordt er van alles georganiseerd. Tijdens de Dutch Week heeft u toegang tot 150 km aan perfect onderhouden pistes, daarnaast zijn er ook in de Meivakantie nog volop off-piste mogelijkheden. Het funpark is geopend voor freestylers en als u meer van snelheid houdt kunt u uw skills testen op de slalom of kiezen voor een enerverende afdaling op een airboard. Nieuw dit jaar zijn de plannen voor de waterslide en de street golf. Het definitieve programma zal binnenkort bekend worden gemaakt. Op sportief gebied bruist de Dutch Week 2013 meer dan ooit tevoren!

Waar is dat feestje?
Wie gek is op feestjes, wordt tijdens de 22e editie van de Dutch Week rijkelijk bediend. Van ’s ochtends vroeg tot in de late uurtjes staan er allemaal leuke activiteiten op de agenda. Zoals elk jaar kunt u voor de beste après-ski feesten en live optredens terecht bij de hooggelegen 360-bar en de gezellige Snowtime feesttent in het centrum. Dit jaar wordt er ook op andere locaties speciaal voor Hollandse gasten van alles georganiseerd. Zo zijn er allerlei activiteiten op de piste met verschillende acts rondom het middaguur. Gasten die hun Dutch Week accommodatie bij Snowtime boeken hebben gratis toegang tot de feesttent. Voor alle andere après-ski feesten en avondconcerten zijn aparte toegangskaarten beschikbaar die vooraf online, of ter plaatse gekocht kunnen worden.

Koning(inne)dag 2013
Zonder oranje geen franje! Het laatste Koninginnedagfeest krijgt in Val Thorens een extra dimensie vanwege de festiviteiten rondom de troonswisseling. Deze zal live te volgen zijn op diverse locaties in Val Thorens. We sluiten 30 april af met een groots vuurwerk.

Hoe is de sneeuw?
Een veelgehoorde en terechte vraag! Hadden we maar een glazen bol om in te kijken. Wat wel zeker is deze winter, dat de sneeuwhoogtes in Val Thorens veel hoger zijn dan gemiddeld.
Waar kunnen we het beste verblijven?

Naar schatting zullen eind april weer zo’n 8.000 Nederlanders naar Val Thorens afreizen om nog een week te genieten van skiën, snowboarden en de leukste après-ski feesten. Dit jaar zijn de accommodaties wederom scherp geprijsd en kunt u als bezoeker profiteren van hoge kortingen op skimateriaal en skipassen. Alle wintersport accommodaties die tijdens de Dutch Week open zijn, liggen aan de piste of heel dichtbij de piste. Zoekt u een voordelig appartement dichtbij het centrum? Kies dan voor Résidence Les Olympiades of Résidences Val Thorens Village. U kunt dit jaar kiezen uit een kort verblijf van 4 of 5 dagen of voor een week. Liever iets meer luxe of een accommodatie direct aan de piste? Ga dan voor Village Montana Plein Sud of Résidence Le Cheval Blanc. Liefhebbers van wellness kiezen voor Chalet-appartement Les Balcons de Val Thorens en Spa. Welke accommodatie u ook kiest, zorg dat u op tijd boekt, zodat u voor deze speciale editie van de Dutch Week niet achter het net vist!

Alle informatie over wintersport tijdens de Dutch Week vindt u op snowtime.nl/dutchweek

Comments are closed.

Categories